Het Bestuur

Het bestuur van de Cafe Darts Organisatie wordt gevormd door de volgende mensen.

Voorzitter

Lei Segers
Vosberg 12
5981 NL Panningen

Secretaris

Hai Bos
Valkappel 12
5988 ex Helden

Penningmeester

Ge Maassen
Grote Laak 7
6088 NJ Roggel

Rekeningnr. Cafe Darts Organisatie:
NL90RABO 0314 4905 74

Over ons

Heel wat jaren terug toen de Limburgse Dartbond ophield te bestaan is ieder zijn eigen weg gegaan om te blijven darten. Enkelen gingen naar Venlo, Horst, Roermond of Weert.

Er bleef echter een clubje mensen over die tussen de wal en het schip terecht kwamen en zich liever niet bij een grote dartbond aan wilden sluiten. Bovendien wilden zij heel graag tac-tics blijven gooien wat bij de grote dartbonden niet mogelijk is.

Zodoende is de Café Darts Organisatie (CDO) opgericht en werd een competitie opgezet met teams uit de gemeenten Peel & Maas en Leudal. Uitgangspunten waren o.a. tac-tics spelen op een eigen speeldag in een gezellige sfeer.

Het CDO organiseert ook diverse toernooien (tac-tic, pubdarts, 501, 701) op diverse locaties.

Contact

Je kunt ook contact met ons opnemen middels ons contactformulier. Dit formulier wordt gestuurd naar info@cafedarts.nl en komt binnen bij alle bestuursleden.

Privacy

Wij gebruiken de gegevens die je via het contactformulier verstuurt uitsluitend om contact met je op te nemen over je vraag of opmerking. Meer weten over hoe wij omgaan met persoonsgegevens? Bekijk hier het privacy-beleid van Cafe Darts Organisatie.